Microsoft 365 Business Premium'daki yenilikler: Antivirüs yönetimi ve Universal Print


Microsoft bu ay, işletmenizin üretkenliği, işbirliği ve güvenlik gereksinimleri için çözüm olarak Microsoft 365 İş Ekstra'yı seçmeniz için iki neden daha getiriyor. 

Eylül ayında , Microsoft 365 Business Premium'da Microsoft Defender Antivirus için yeni yönetim yeteneklerini duyurmuştuk . 

Bu antivirüs yönetimi deneyiminin yeni Aktif Tehditler sayfası, son birkaç aydır yayına başlamıştır ve artık dünya çapındaki tüm müşterilerin kullanımına sunulmuştur.





Bu sayfaya ‘’Health’’ menüsünün altındaki Microsoft 365 Yönetim Merkezi'nden erişebilirsiniz.

Bu, kuruluşunuzdaki tüm yönetilen Windows 10 bilgisayarlarda Microsoft Defender'da tespit edilen tüm tehditlerin birleşik bir görünümünü sağlar.

Makineler Intune tarafından yönetilmeli ve diğer antivirüs çözümlerini çalıştırmamalıdır.

Bilgisayarlarınızı Intune ile yönetmek için henüz Business Premium aboneliğinizi kullanmıyorsanız, geçen yıl sunduğumuz basitleştirilmiş kurulum deneyimi , başlamak için harika bir yoldur. 


Bu yeni altyapı, Windows 10'da bulunan Microsoft Defender sürümünü yönetir, bu nedenle yüklenecek veya yönetilecek ek bir yazılım yoktur. 

Microsoft Defender, güçlü bulut tabanlı koruma için Microsoft'un akıllı güvenlik grafiğinden yararlanarak sessiz ve verimli bir şekilde çalışır.

Konuştuğumuz müşterilerin çoğu, Defender'ın bu yerleşik sürümünün ne kadar iyi hale geldiğinin farkında değil ve üçüncü taraf bir antivirüs ürününün ekstra maliyetini ortadan kaldırmak ve BT işlemlerinizi

basitleştirmekle ilgileniyorsanız, bir göz atın derim.


2 Mart tarihinde Universal Print genel kullanılabilirlik edildi ve Microsoft IGNITE açıkladı

Universal Print, BT'nin yazıcıları şirket içi baskı sunucularına ihtiyaç duymadan doğrudan merkezi bir portal üzerinden yönetmesine olanak tanır.

Bu, son birkaç sunucusunu ortadan kaldırmak ve %100 bulut kurulumunun avantajlarından yararlanmak isteyen müşteriler için harika bir haber!

 

Universal Print hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bizi takip etmeyi unutmayınız.